Woronora

Positioned on a quiet street in seaside Como, this older home had a complete refresh for these retired parents wanting to perfect their forever home.

This renovation included a full internal gut, total clean slate and we changed the internal layout with a brand-new kitchen with bi-fold servery windows, and added all new windows and doors. The old garage was turned into a master suite with a luxurious walk-in wardrobe and ensuite, and we created a new main bathroom and laundry with a full re-wire by Phelan Electric. We created an upstairs parents retreat from two rooms and a bathroom to one large open space and made a custom angle balustrade wall for an angular modern room highlight in the parents room.

Externally, we installed Blackbutt privacy screens, COLORBOND Trimdeck cladding to the two-storey section, installed new quickstep floors, added a large beam and installed two enormous stacking doors. We also removed the existing flat roof and rebuilt new open-plan skillion roof at a higher pitch to fit in five louvre highlight windows, to flood the living space with light, renovated the existing stairs, and added James Hardie cladding.

Ready to make your dream home a reality? Let's chat.